Analiză InfoCons: Câtă carne de pasăre se află în compoziţia crenvurştilor de pui!

de Georgiana

„Din punctul de vedere al ingredientelor din crenvurştii de pui, primul ingredient este carnea/pieptul de pasăre pentru toate produsele, al doilea ingredient este slănina pentru 23,33% din produse, iar al treilea ingredient este apa, pentru 33,33% din produse”, susţine InfoCons.

În ceea ce priveşte aditivii alimentari regăsiţi în crenvurştii de pui, 96,67% din produse au în compoziţie E-uri. Astfel, aditivii alimentari din crenvurştii de pui variază între 0 şi 10 aditivi. Dintre aditivii alimentari care se găsesc frecvent în crenvurştii de pui, situaţia se prezintă astfel: 100% dintre produsele studiate au avut în componenţă nitrit de sodiu (E250), 79,31% dintre ele au avut în componenţă difosfat de sodiu (E450), iar 72,41% dintre produsele studiate acid asorbic (E300).

Cantitatea zaharurilor în crenvurştii de pui este cuprinsă între 0 grame şi 1,8 grame, cantitatea de proteină se situează între 10 grame şi 17,5 grame pentru produsele studiate, iar cantitatea de sare variază între 1,5 şi 3 grame.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

*Prin folosirea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și gestionarea acestor date de către MetropolisNews.ro.

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citiți mai multe